
Κουραμπιέδες βουτυράτοι τραγανοί. Πάμε να φτιάξουμε τους ποιο λαχταριστούς κουραμπιέδες με όλα τα μυστικά.
Υλικά
250 γρ βούτυρο αγελαδινό καθαρό
250 γρ Μινερβίνη με βούτυρο γάλακτος
100 γρ άχνη ζάχαρη
1 βανίλια
100-150 γρ αμύγδαλα σε κομμάτια
900-750 γρ αλεύρι μαλακό το Ν2
Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Διαδικασία
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τα 2 βούτυρα μαζί με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει κρέμα άσπρη .Αφαιρούμε από το μίξερ τον κάδο και αρχίζουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μας. Προσθέτουμε και τα κομμένα αμύγδαλα, κάθε φορά ανακατεύουμε πολύ σιγά. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε αλεύρι μέχρι να δούμε ότι μπορούμε να πλάσουμε κουραμπιέ. Όπως δείχνω και στο βίντεο .
Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 180 βαθμούς . Αρχίζουμε να φτιάχνουμε τους κουραμπιέδες μας με την βοήθεια μιας ζυγαριάς θα ζυγίσουμε 40 γρ για κάθε κουραμπιέ. Θα ψήσουμε για περίπου 30 λεπτά. Αναλόγως και τον φούρνος . Δεν θέλουμε να πάρουμε σκούρο χρώμα. Αν τους κάνετε ποιο μικρούς αλλάζει και ο χρόνος ψησίματος ή ποιο μεγάλους πολύ αλλάζει.
Αφήνουμε να κρυώσουν σε μια σχάρα και στην συνέχεια τους ρίχνουμε στην άχνη ζάχαρη. Τους τοποθετούμε σε πιατέλα.
Καλή Επιτυχία.
Butter cookies crispy. Let’s make the most delicious chocolate chip cookies with all the secrets.
Materials
250 g pure cow butter
250 g Minervin with milk butter
100 g powdered sugar
1 vanilla
100-150 g almonds in pieces
900-750 g of soft flour N2
Powdered sugar for sprinkling
In the bowl of the mixer, beat the 2 butters together with the powdered sugar until it becomes white cream. Remove the bucket from the mixer and start and slowly add our flour. Add the chopped almonds, stirring slowly each time. We continue to add flour until we see that we can make kourabie. As I show in the video.
We have preheated the oven to 180 degrees. We start making our chocolate chip cookies with the help of a scale we will weigh 40 g for each chocolate chip cookie. Bake for about 30 minutes. Depending on the oven. We do not want to get dark color. If you make them how small the cooking time changes or how big it changes a lot.
Let them cool on a grill and then add them to the icing sugar. Place them on a plate.