Μοσχαράκι Κοκκινιστό με Σπιτικό Πουρέ πατάτας.

στις
Μοσχαράκι Κοκκινιστό με Σπιτικό πουρέ πατάτας

Τι θα λέγατε για ένα λαχταριστό Μοσχαράκι Κοκκινιστό με βελούδινο Σπιτικό Πουρέ Πατάτας?

Πάμε να δούμε τα υλικά που θα χρειαστούμε.

Υλικά για το Μοσχαράκι

1 κιλό Μοσχαράκι χτένι ή ελιά

400 γρ Ντομάτα τριμμένη

50 γρ Πελτέ ντομάτας

1 μεγάλο καρότο κομμένο σε κύβους

1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κύβους

700 γρ ζωμό μοσχαρίσιο ή κοτόπουλου

100-50 γρ Κόκκινο κρασί

Ελαιόλαδο Αλάτι -πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρέας να το σοτάρουμε να πάρει λίγο χρώμα . Με αυτό τον τρόπο το κρέας μας θα θωρακίσει μέσα όλα του τα υγρά. Στην συνέχεια αφαιρούμε το κρέας και στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε κρεμμύδι και καρότο αφήνουμε για λίγο να μαραθούν και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε για λίγο να εξατμιστεί, στην συνέχεια ρίχνουμε τον πελτέ με λίγο ζάχαρη , προσθέτουμε και την τριμμένη ντομάτα , και το κρέας και τον ζωμό , αλάτι -πιπέρι. Μεταφέρουμε το κρέας στην χύτρα μας για περίπου 30 λεπτά ή αλλιώς στην κατσαρόλας μας για περίπου 2 ώρες .

Υλικά για τον πουρέ πατάτας

800γρ πατάτες

200 γρ γάλα φρέσκο

200 γρ βούτυρο Αλάτι .

Διαδικασία Τυλίγουμε τις πατάτες με αντικολλητικό χαρτί και μετά με αλουμινόχαρτο. Τις βάζουμε σε ένα ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά . Αν δεν θέλετε να κάνετε αυτής την διαδικασία μπορείτε να τις βράσετε σε νερό. Αφού είναι έτοιμες με την βοήθεια του ειδικού εργαλείου (Μην το βάλετε σε μπλέντερ ). Το μεταφέρου στην κατσαρόλα μας και προσθέτουμε το βούτυρο σιγά σιγά και στο τέλος το γάλα, αλάτι. https://youtu.be/1rELzU3EA5g

How about a delicious Braised Beef with velvety Homemade Mashed Potatoes?

Let’s go see the materials we will need.

Ingredients for Veal

1 kg Veal scallop or olive
400 gr Grated tomato
50 g tomato paste
1 large carrot cut into cubes
1 onion, diced
700 g beef or chicken broth
100-50 gr Red wine
Olive oil
Salt Pepper

Procedure
Put the oil in a pan and add the meat to sauté it to get a little color. In this way our meat will shield all its liquids. Then remove the meat and in the same pan add onion and carrot, let them wither for a while and quench with the wine. Let it evaporate for a while, then add the pulp with a little sugar, add the grated tomato, and the meat and broth, salt and pepper. Transfer the meat to our pot for about 30 minutes or otherwise to our pot for about 2 hours.

Ingredients for mashed potatoes
800g potatoes
200 g of fresh milk
200 g butter
Salt.

Procedure
Wrap the potatoes with non-stick paper and then with foil. Put them in a pan in a preheated oven at 150 degrees for about 35 minutes.
If you do not want to do this process you can boil them in water.
Once they are ready with the help of the special tool (Do not put it in a blender). Transfer it to our pot and add the butter slowly and at the end the milk, salt. https://youtu.be/1rELzU3EA5g

Rating: 5 out of 5.

cake christmas sweet croissant Double Chocolate Cookies katerina sweet cooking kiss pavlova recips red velvlet sweet Γλυκά ΟρεκτικάΦαγητό Χριστουγεννιάτικα γλυκά αγίου Βαλεντίνου αφράτο κείκ βουτύρου γαλακτομπούρεκο γιορτή γλυκά ελληνικά γλυκά εύκολη ζαχαροπαστα ζαχαροπλαστική ζύμη κεικ κοτόπιτα κουλούρια κρέας κρέμα κρουασάν λαδοκούλουρα λευκαδιτικά μελομακάρονα μπισκότα μπισκότα με ζαχαρόπαστα πίτα παβλοβα παραδοσιακά πατατες σιροπιαστά συνταγή φαγητο φοιτητες φαγητο χειροποίητα χωριάτικο φύλλο

Μαγειρική ζαχαροπλαστική katerina sweet cooking

Σχολιάστε