Ζουμερό Κοτόπουλο

στις
Ζουμερό Κοτόπουλο

Ζουμερό Κοτόπουλο /Chicken Francaise

Σήμερα λέω να σας ταξιδέψω για άλλη μια φορά μέχρι την όμορφή Γαλλία και να σας δείξω πως φτιάχνεται αυτό το υπέροχο Ζουμερό Κοτόπουλο με μια σάλτσα υπέροχη .

Υλικά

1 στήθος κοτόπουλου
Μισό φλιτζάνι αλεύρι
1 αυγά
1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό
30 γρ παρμεζάνα
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
1 φλιτζάνι κοτόπουλο
1 σκόρδο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Μισό λεμόνι
Αλατοπίπερο

Διαδικασία

Αφού έχουμε ανοίξει το φιλέτο κοτόπουλο στην μέση το περνάμε από το αλεύρι και στην συνέχεια , σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό , αλάτι-πιπέρι, παρμεζάνα,μαϊντανός, βουτάμε το φιλέτο να πάει παντού το μείγμα.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, βούτυρο, αφού λιώσει το βούτυρο , προσθέτουμε το παναρισμένο φιλέτο το τηγάνι , 4 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Αποσύρουμε το φιλέτο από το τηγάνι, στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο, ρίχνουμε το λευκό κρασί,αφήνουμε λίγο να πάρει μια βράση. να ρετουσάρει δηλαδη, στην συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλο,το τριμμένο σκόρδο, βάζουμε ξανά το κοτόπουλο , προσθέτουμε λίγο ακόμα βούτυρο και λίγο χυμό λεμονιού. Αφήνουμε 5 λεπτά την κάθε πλευρά.

Το ζουμερό κοτόπουλο είναι έτοιμο.

Καλή Επιτυχία

Chicken Francaise

Today I tell you to travel once again to beautiful France and show you how to make this wonderful Juicy Chicken with a wonderful sauce.

1 chicken breasts
Half cup plain flour
1 eggs
1 handful of fresh parsley
30g Parmesan cheese
1 /2 ποτήρι white wine
1 cup chicken stock
1 garlic
4 tbsp olive oil
4 tbsp butter
Half lemon
Salt and pepper

Procedure
After we have opened the chicken fillet in the middle, we pass it through the flour and then, in a bowl, we put the egg, salt-pepper, parmesan, parsley, we dip the fillet so that the mixture goes everywhere.
Put olive oil, butter in a pan, after the butter has melted, add the paned pan to the pan, 4 minutes on each side.
Remove the fillet from the pan, add a little more olive oil to the same pan, add the white wine, bring to a boil. that is, to retouch, then add the chicken broth, the grated garlic, add the chicken again, add a little more butter and a little lemon juice. Leave on each side for 5 minutes.
The juicy chicken is ready.
Good luck

ζουμερό κοτόπουλο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s