Red Velvet Cake

στις

Θέλεις να του κλέψεις την καρδιά του θέλεις να νομίζει ότι τρώει στο καλύτερο ζαχαροπλαστείο.
Αυτή είναι η τούρτα που πρέπει να φτιάξεις.
Είναι μια τούρτα που μπορείς να εντυπωσιάσεις είναι μια τούρτα που λιώνει στο στόμα δεν έχει καθόλου σιρόπι και όμως είναι τόσο ζουμερή. Πάμε να δούμε τα υλικά γι’αυτό το τέλειο γλυκό .

Υλικά για το κέϊκ

Στερεά υλικά
325 γρ. Αλεύρι για όλες της χρήσεις
1 κ.σ κακάο αγλυκο
1κ.γ. σόδα μαγειρικής

1 κ.γ. baking powder
1 κ.γ. αλάτι
400γρ. Ζάχαρη

Υγρα υλικά
2 μεγάλα αυγά
315 γρ ηλιέλαιο
230γρ. Ξινόγαλο
1κ.σ. ξύδι
1κ.σ. υγρή βανίλια
1/2 κ.γ κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Για την επικάλυψη
250 γρ βούτυρο ανάλατο
250γρ. Τυρί κρέμα
690 γρ. Άχνη ζάχαρη
Τριμμένη λευκή σοκολάτα (προαιρετικά)
2 ταψάκια μιας χρήσεις 22 εκ.

Διαδικασία

Σε ένα μπολ βάζουμε τα στερεά υλικά αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα υγρά υλικά.
Ενώνουμε τα 2 υλικά ανακατεύουμε. Στον πάτο από τα ταψάκια αλείφουμε με βούτυρο και βάζουμε αντικολλητικο χαρτί. Βάζουμε και στα 2 ταψάκια. Ψήνουμε στους 160-180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο πάντα, για 30 λεπτά περίπου ίσως και λίγο παρά πάνω . Μην ξεχνατε να κάνετε το τεστ με την οδοντογλυφίδα για να δούμε αν είναι έτοιμο το κέικ .
Για την επικάλυψη
Χτυπάμε το βούτυρο με την κρέμα τυρί για 5 λεπτά συνεχίζουμε ρίχνουμε την άχνη ζάχαρη

Στήνουμε την τούρτα. Κέικ κρέμα,επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και με το άλλο κέικ. Με την υπόλοιπη κρέμα καλύπτουμε την τούρτα. Μπορούμε να βάλουμε λίγο τριμμένη λευκή σοκολάτα από πάνω.

You want to steal his heart you want him to think he is eating at the best pastry shop.
This is the cake you need to make.
It’s a cake you can impress is a mouth-watering cake that has no syrup at all and yet it’s so juicy. Let’s go see the ingredients for that perfect sweet.

Ingredients for the cake

Solid materials
325 g of all-purpose flour
1 teaspoon of cocoa
1 tsp baking soda
1 teaspoon salt
1 teaspoon of baking powder
400g Sugar

Liquid materials
2 large eggs
315 g of sunflower oil
230g Sour milk
1 tsp sweet vinegar
1 teaspoon of vanilla
1/2 tablespoons Red food coloring

For the frosting
250 grams of butter , room temperature
250 grams Cream cheese
690 g Powdered sugar
Grated white chocolate (optional)
2 disposable 22cm pans.

Procedure

In a bowl we put the solid materials after sifting them first.
In another bowl put the liquid materials.
Combine the 2 materials mix. On the bottom of the pan, spread butter with non-stick paper. Put in both pans. Bake at 160-180 degrees in a preheated oven always, for about 30 minutes maybe a little over. Don’t forget to test with the toothpick to see if the cake is ready.
For the overlay
Beat butter with cream cheese for 5 minutes then continue to pour powdered sugar

We set up the cake. Cream cake, repeat the process with the other cake. Cover the cake with the rest of the cream. We can put a little grated white chocolate on top.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s